Několikrát jsem přemýšlela o darování svých vajíček.. Chci nějaké informace .. kde jste byli darovat? Kde bych se mohla informovat o postupu atak?
Já o tom také dost dlouho přemýšlela, ale nakonec jsem se proto rozhodla, a jsem za to rádaByla jsem dokonce dvakrát užNa různých webovkách se dočteš o postupu nebo když si to vyhledáš na internetu, je to trochu zdlouhavý proces ale stojí to za to :-)
A kde jsi byla ty konkrétně? Byla jsi na dvou různých nebo na obojím na jedné klinice?
Byla jsem na obou na jedné klinice, protože jsem tam byla spokojená A byla jsem na této https://www.ivf-zlin.cz/ rozhodně prozkoumej webovky, jsou tam všechny potřebné informace:-)
Já jsem také byla na klinice IVf Zlín a mohu ji doporučit, chovají se tam opravdu hezky a super příjemné prostředí Byla i dost doporučovaná když jsem zvažovala darování a já nemůžu jinak než ji také doporučit :-)
Moc děkuji, ráda se kouknu na webovky :-)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.