Doporučíte mi kliniku pro darování vajíček? Ráda bych darovala.. tak hledám informace, kam jít?
Také o tom začínám docela dost přemýšlet.. Jestli na to jít nebo ne :-)
Ahojaa. Já jsem byla na darování dvakrát a opravdu to můžu doporučit Je to skvělá příležitost někomu pomoci :-)
Právě mě to láká mohu se zeptat, kde jsi byla darovat, a jakou jsi měla zkušenost tam.. jestli by si to doporučila? :-)
Byla jsem na této klinice https://www.ivf-zlin.cz/ a je opravdu hodně dobrá!! Mám s ní super zkušenost, takže ji rozhodně doporučit můžu :-)
Parádaaa.. Moc díky za web kouknu tam.. A nemám ani Zlín daleko, což je super:-)
A opravdu by za to ta klinika stála i kdyby byla na druhým konci republiky Opravdu je vyhlášená, patří mezi ty nejlepší :-)
Tak já ji teda zkusím tu IVF Zlín, četla jsem nějaké recenze a opravdu ji všichni moc chválí :-)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.