Ahojj, jak je to s darováním vajíček, co všěchno musím splňovat a kam nejlépe zajít?
Já jsem byla před několika lety na klinice IVF Zlín, tak se koukni na jejich stránky https://www.ivf-zlin.cz/ jsou tam veškeré informace:-)
Moc děkuju za tip, a ty jsi teda na této klinice byla? a Byla jsi tam spokojená?:-)
JJ já byyla na této klinice právěA hned dvakrát už, byla jsem naprosto spokojená proto ji s čistým srdcem mužu doporučit :-)
Tak super.. stránky pročtu a prozkoumám, moc děkuji za tvoje doporučení a názor:-)
Mohla bych se vás zeptat jestli jsou pro darování nějaká omezení ?
Ano jsou. Jedna z nich je věk a pak také zdravotní stav :)
Je ta věková hranice na všech klinikách stejná ?
Ta by měla být všude stejná, ale hlavně bych kliniku vybírala podle toho, jaké má hodnocení. Stačí si projít diskuze ;)
Zajímalo by mě jestli ty podmínky pro darování jsou všude stejné nebo se liší ?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.