Ahoj.. jaké používáte přípravky na vlasy.. Já používám jen šampon a kondicionér.. ale říkám si že bych potřebovala trochu víc se starat o ty svoje vlasy.. ale vůbec nevím co je dobré.. mám je hodně poškozené a barvím si je.. nějaké rady?
Joo? tak to díky za tip to taky vyzkouším, za 14 dní jedu na dovolenou tak to vyzkouším ráda :-)
Nemáš zač:-)
A máte někdo vyzkoušenou nějakou metodu prodlužování vlasů? Mám vlasy docela dlouhé ale protože je nemám moc husté tak to nevypadá tak jak bych chtěla a tak přemýšlím nad zahuštěním a nevím jakou metodu zvolit.
Radka1980: Tak záleží jestli chceš prodlužovat permanentně nebo ne…mně osobně vyhovují clip iny, nezatěžují vlasy a nasazené jsou hned. Podívej se na eshop clipinhair.cz tam mají kvalitní vlasy a velký výběr ;-)
Ahoj chtěla bych si nechat prodloužit vlasy a v diskuzích jsem našla eshop Hotstyle, který chválí nemáte od nich někdo prodloužené vlasy?
Ahojky, také jsem si od nich pořizovala vlasy na prodloužení a zvolila jsem metodu clip in, za mě skvělá metoda, protože si vlasy zvládneš nasadit sama a když je nechceš tak si je zase můžeš sundat.
Holky, jaké barvy na vlasy používáte? Já mám teď vlasy z barvení hodně zničené a nechci se kvůli tomu přestat úplně barvit a tak hledám nějakou kvalitní barvu, která mi nebude vlasy poškozovat, poradíte?
To se k tobě hned přidám. Taky to zrovna řeším a barvit si vlasy rozhodně nechci přestat, ale zničit si je tím úplně taky rozhodně nechci tak budu ráda za radu
HadekTana: Já používám rostlinné barvy na vlasy Khadi. Mají krásné syté odstíny a dokonale kryjí i šediny ;) doporučuju i jejich přírodní vlasovou kosmetiku, co jsem tuhle značku objevila tak mám konečně zdravé a husté vlasy
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.