Ahojj,, Hledám inspiraci na vánočná dárek pro muže.. Nemáte nějaký tip na originální dárek? :-)
V galerii Harfa to máme moc rádi, už jsme tam byli letos i bruslit, je tam teď moc hezká atmosféra
Máte doma houpací křesla? Nezabírají vám moc místa? Chtěla bych pořídit dceři do pokoje :)
Já mám houpací křeslo z e-shopu ezidle a mám ho v rohu ložnice, nezabírá moc místa
Aha děkuji a jaké prosím máte? :) Dceři by se hodilo do pokoje něco světlého..
Koukala jsem na web a ten co mám já už tam není, ale podívejte se na stránky, mají tam jinačí, taky hezký
Mamce jsem letos nechala udělat fotku na skleněné desce od https://www.impresi.cz/sklenena-deska. Vybrala jsem rodinnou fotku a vypadá to neskutečně luxusně :) Mamka bude mít určitě radost. Těším se, až si ji rozbalí :)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.