Ahojj,, Hledám inspiraci na vánočná dárek pro muže.. Nemáte nějaký tip na originální dárek? :-)
Jestli ten pro koho dárek hledáš má rád chiili, tak bych pro tebe měla super tip :-)
vlastně docela jo.. Hledám dárek pro přítele a jeho tátu, a oba mají rádi dost pikantní jídlo
Kdo jste z Prahy a okolí určitě doporučuju zajít do https://www.galerieharfa.cz mají tam super obchody, krásnou atmosféru. Byli jsme tam i bruslit na střeše a moc jsme si to užili :)
Tak to je super, můj přítel taky právě.. Oblíbila jsem si jeden eshop který je vážně super a je to tento https://www.thechillidoctor.cz/ koukni se na dárkové balíčky, mají je bezva A ještě pořád garantují doručení do vánoc :-)
HadekTana: Jojo tam to taky máme rádi, i ty vánoční dílničky mají moc hezky připravený :)
Moc díky za tip, mám objednáno, tak to jsem ráda, že si mi to doporučila, samotnou by mě to nenapadlo :-)
Jsem ráda že jsem ti pomohla :-)
Zajímavé věci mají na carneo.cz třeba jako chytré nebo fitness hodinky a bezdrátová sluchátka apod.. Už jsem tam nakupovala několikrát a všechno je dost kvalitní :-)
Letos jsem si dala za úkol vyřešit vánoční dárky včas a objevila jsem naprosto skvělý tip – chytré hodinky Armodd Prime. Tyto hodinky mě nadchly hlavně tím, jak dokonale kombinují styl a funkčnost. Jsou perfektní pro každého, kdo chce sledovat svou denní aktivitu, protože měří kroky, kalorie, srdeční tep i kvalitu spánku. Všechna data se synchronizují s aplikací v telefonu, což je pro mě úžasná věc, protože můžu snadno sledovat své pokroky a přizpůsobit si tréninky. Navíc se mi moc líbí jejich elegantní design s kovovým řemínkem, který se hodí jak na sport, tak na běžné nošení. A cena? Naprosto skvělá na to, kolik toho umí! Už teď vím, že tyto hodinky udělají pod stromečkem velkou radost.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.