Ahoj ženy, sotva jsme vyřešily dárky na Vánoce, máme tu skoro Valentýn. Slavíte? Co budete kupovat svým mužům?
ja jsem nad tim jeste moc nepremyslela, nechavam to vetsinou vzdycky na posledni chvili, ale urcite se podivej na www.darkoviny.cz...tam vyberu vzdycky kdyz neco potrebuju jako darek
Děkuju za tip, dívala jsem se a mají tolik nápadů, že nevím, který vybrat :D Ale to neva, hlavně že mám z čeho vybírat :))
Dej vědět, co jsi vybrala ;) Já budu chlapovi kupovat letos hru na večer a pouta :D
Letos jsem celkem dost dlouho přemýšlela, jaký dárek pořídit pro přítele. Nakonec jsem se rozhodla pro chytré hodinky https://www.smartomat.cz/armodd-squarz-11-pro-stribrna/ Vypadají skvěle, bude mít určitě radost.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.