facebook
Dobré poledne, je sobota 21.12.2024 a svátek slaví Šimon

Svatební šaty

První příspěvek v tématu Svatební šaty
Miniee | 11.09.2024 22:47 | Svatební šaty | ID: 47387
Miniee

Ahoj, chtěla bych se pomalu začít rozhlížet po svatebních šatech, ale popravdě z toho mám docela obavy. Mám větší velikost a trochu strach, že se na mě v salonech budou dívat divně nebo nebudou mít moc výběr. Můžete mi prosím doporučit nějaký vstřícný svatební salon v okolí Pardubic, kde mají hezký výběr i pro nevěsty s většími velikostmi? Moc děkuji za každou radu! ????

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Lenanna | 24.09.2024 20:45 | ID: 47533
Slunicko.77

Já si nemohla vybrat, všechno mi přišlo moc obyčejné a nakonec jsem si trochu zajela a jsem za to ráda. Jestli s tím nemáš problém tak moc doporučuju tenhle salón https://www.tyano.cz/ krásnější šaty jsem jinde neviděla a to jsem toho obešla hodně

Slunicko.77 | 26.09.2024 11:17 | ID: 47574
Slunicko.77

Ahoj, úplně chápu tvoje obavy, ale rozhodně se nemusíš bát! ???? V Pardubicích a okolí je několik skvělých salonů, kde najdeš nádherné šaty i ve větších velikostech. Určitě ti doporučuji podívat se na saty-rosulkova.cz – mají opravdu široký výběr šatů pro všechny typy postav a navíc jsou tam velmi milí a profesionální. Určitě se budeš cítit pohodlně a šaty si vybereš bez stresu. Přeji hodně štěstí při zkoušení šatů a ať najdeš ty pravé! ????

1

zalozka