Ahoj, máte někdo zkušenost s prodlužováním vlasů? Případně jakým způsobem? (clip-in, tape-in, keratin) . Přemýšlím nad prodloužením , mám geneticky jemné vlasy ale nechci si je zničit.
Ahoj, já mám tape-in metodou a vlásky jsem si brala tyto - https://www.vlasy-k-prodlouzeni.cz/vlasy-na-pasky-tape-tapex-tape-in-remy-aaa-50cm-evropskeho-typu/204-vlasy-pro-metodu-pu-extension-tapex-tape-hair-tape-in-50cm-prirodni-blond.html. Za mě je to super metoda, vlasy to nezničí a vypadá to přirozeně.
Já na příležitostné prodlužování vlasů používám clip iny od clipinhair. Svoje vlasy mám teda ve fajn stavu, akorát je nemám tak dlouhé, jak bych si přála, tak si občas takhle vypomůžu. Co se týče těch clip in vlasů, tak to ti vlasy určitě nezničí, s ostatními metodami prodlužování nemám zkušenost, ale řekla bych, že dřív to možná ty vlasy ničilo, ale že dneska už je to vymakaný a k vlasům šetrný.
Souhlasím s Vámi, mám odsud clip-in ale měla jsem i tape-in a vlasy byly v lepším stavu než byly před nasazením.
Ahoj :) Taky jsem slyšela, že clip in vlasy jsou pro příležitostné nošení šetrné. Osobně uvažuji, že si je pořídím, protože mám podobný problém – vlasy mám v dobrém stavu, ale prostě nejsou tak dlouhé, jak bych si přála. Ráda slyším, že to vlasy neničí, měla jsem trochu obavy :) No, já jsem se jinak dívala na net, co by se mi tak líbilo a zaujal mě shop https://www.clip-in-vlasy.eu/. Máte s ním prosím zkušenost?
Taky mám z tohoto e-shopu vlasy na prodloužení. Mám své jemné, začínala jsem na clip-in, teď mám tape-in, kdy chodím na posuny a pod příčesky vlasy krásně rostou a jsou zdravé, lesklé. :)
Ahojky, s e-shopem clip-in-vlasy.eu mám skvělou zkušenost! ???? Koupila jsem si tam clip-iny z pravých vlasů a jsou opravdu kvalitní. Vypadají přirozeně, dobře se nosí a aplikace je fakt jednoduchá. Měla jsem taky strach, že by to mohlo moje vlastní vlasy nějak poškodit, ale clip-iny jsou opravdu šetrné, pokud je nosíš občas a dobře o ně pečuješ. Takže jestli chceš dosáhnout větší délky, určitě bych se nebála a šla do toho! ????
Já doporučuji e-shop vlasy-k-prodlouzeni. Mám vlasy na prodloužení pravé nově odsud na základě doporučení od kadeřnice (lidské tape-in metodu). Jsou téměř nerozeznatelné od mých pravých, vypadají fakt super.
Ahojky :) Já mám zkušenosti s prodlužováním vlasů a pokud nechceš trvale zatěžovat své vlasy, tak bych doporučila clip-in metodu. Je to rychlé a snadné, navíc si je můžeš kdykoli sundat. Pokud se ale rozhodneš pro trvalejší metody, tape-in nebo keratin jsou také dobré, ale je důležité najít zkušeného stylistu :) Co se týče nákupu, je pravda, že je spousta shopů, ale já mám velmi dobré zkušenosti s clip-vlasy-levne.cz. Mají široký výběr kvalitních prodloužení a ceny jsou také velmi příjemné. Myslím, že je to jeden z nejlepších obchodů, kde můžeš nakoupit! Určitě se tam podívej!
Já jsem si nechala vlasy ostříhat poměrně nakrátko, protože jsem je měla v bídném stavu a nenechala jsem si je ani barvit aby se vzpamatovaly. Necítím se tak ale moc dobře, chtěla bych si vlasy zase nabarvit, ale alespoň nějakou šetrnou barvou, máte nějaký tip na kvalitní barvu, která nebude vlasy zatěžovat?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.