Ahojky, jaký máte přebalovací pultík pro své ratolesti? popřípadě kde jste kupovali a jak jste s ním spokojené,, Děkuji
Já jsem třeba pro malou kupovala přebalovací komodu, a jsem s ní spokojená, všechno mám pekně schované a přesto po ruce v šuplíku uložený :-)
jo to je určitě super, všechno pěkně schované a přitom při ruce Kde jsi prosím kupovala, jen tak pro inspiraci.. Děkuji :-)
Kupovala jsem na stránce www.postylky-vybaveni.cz
ty jo super stránka, mají tam toho teda dost. Můžu se zeptat jakou konkrétní máš?:-)
máme tady tuhle https://www.postylky-vybaveni.cz/komoda-s-prebalovacim-pultem-zirafa-sonoma-bila je moc krásná a hezky se hodí do pokojíku :-)
jé tak ta je boží, koukala sem na ni taky, ješte si ten eshop projdu jestli se mi nebude jeste něco líbit ale tu komodu nejakou určitě objednám :-)
kupovala jsem přebalovací komodu na postylky-vybaveni.cz je to lepší ten úložný prostor aspoň se tam mohou věci pěkně uskladnit
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.