Ahoja, moje neteř 14 let bude mít narozky, ale co vybrat? Co by mohlo potěšit puberťačku??:-)
Joo to bych také ráda věděla.. za chvíli to budu muset taky řešit, ale jako dárek pro dceru..
A co třeba nějaké příslušenství k mobilu, třeba nějaké parádní sluchátka nebo chytré hodinky apod?? :-)
To není vůbec špatný nápad ty hodinky, to by se jí mohlo líbit, co vím tak žádné nemá.. Nemáš tip kam bych se mohla kouknout??:-)
JJ určitě, já jsem si například kupovala tady tyto https://www.carneo.cz/smart-hodinky-carneo-prime-gtr-woman-silver Mají spoustu dobrých funkcí.. Například monitorování spánku, příjímání zpráv, krokoměr a další funkce Myslím že mladé slečně by se mohli hodit :-)
Tak to je super, mockrát ti děkuju za tip Kouknu na to carneo ještě které ještě třeba jiné by se jí mohli líbit :-)
Já jsem mamce k narozeninám koupila omlazující sadu kosmetiky Miracletox a zamilovala si jí, říká že nikdy neměla pleť tak krásnou :-)
To je výbornej nápad s tou kosmetikou a zrovna ta co doporučuješ vypadá opravdu luxusně :-)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.