Čauky maminky. Potřebuju tip na dárek pro kluka 4 roky :-( na nějakou eskopovou stránku kde bych se mohla inspirovat třeba :-(pomooc
Co třeba nějaké stavebnice nebo autíčka…
Obojího má až až právě nechcu další do sbírky
A hraje si s autíčkama? Protože pokud jo, měl bych jeden tip :-)
Náš malej je do aut celej divej.. a pořizovala jsem mu z eshopu www.kidsparadise.cz takovou silnic kterou si muze posatvit jak chce a jezdit po tom s autíčkama :-)
Jé, no to je super nápad Nic akovýho nemá teda ještě.. mužu poprosit kde to najdu..
jasnýý, tady: https://kidsparadise.cz/brand/89-waytoplay dají se dokupovat další a další části a je to fakt super, aspon můj synek si s tím neskutečně vyhraje :-)
To je fakt super nápad, děkuju moc
To mě by zajímalo jesstli nějakým způsobem obdarováváte známé nebo rodinu, když mají svátek ?
Nějaký tip co koupit pro miminko jako dárek?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.