Dobrý večer, maminky - kupujete někdo malým dětem ovocné kapsičky? Chutnají jim?
Bereme kapsičky Bio od Sunaru. S těmi jsem moc spokojení co se složení i chuti týče. Navíc mají jak ovocné kapsičky jak pro 4 měsíční miminka, tak i pro roční, kde jsou přidané třeba i vločky. Navíc bez éček a přidaného cukru a konzervantů. :)
Mají i kapsičky s vločkami? To se mi docela líbí a tam je tedy co za složení? Určitě je dobře že tam není přidaný cukr ani nic podobného. Já se na to složení dívám hodně, ale zatím jsem brala jen bio z drogérie.
My máme nejraději Hopsáčka s mangem https://www.sunar.cz/produkt/hopsacek-mango-banan-hruska-a-ovesne-vlocky, ale mají i s jahodou a borůvkami a nebo Smícháčka a ten má přidanou zeleninu. :) Kupuji i ty klasické ovocné a ty mi jí i starší dcera. Za mě je to i skvělá věc na cesty. :)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.