Zdravím, manžel má problémy v práci a v noci nemůže spát. Jak bych mu mohla pomoct, nemáte podobnou zkušenost?
Mně hodně pomohlo když jsem začala pravidelně užívat hořčík tenhle je na to výbornej https://vitaslife.cz/product/vitaslife-magnesium-natural/
Aha to zkusím, díky
CBD jste zkoušeli? Já jsem s ním spokojená, měla jsem docela velký problémy se spánkem, neuměla mě vypnout hlava a pořád mě to šrtovalo a díky tomu jsem nemohla usnout. Tak mě pak kamarádka doporučila cbdéčko ze stránek Kratomworld a nedám na to dopustit.
A to bereš každej den? Nebo jen občas nebo jak? Já mám strach že bez toho potom zase třeba neusnu vůbec. Mají i něco jinýho než jen ty oleje?
Může se brát každý den při akutních problémech. A ze začátku jsem jej brala každý den, ale postupně jsem začala lépe spát a teď si ho vezmu jen když třeba mám větší stres a nejde mi usnout. :) Jinak mají kromě kapiček, které mají i ochucené také tabletky, gumídky dokonce i žvýkačky. Ale ty bych na noc asi moc nebrala. :D
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.