Ahojky, nedaří se mi hubnout, chtěla bych nějaké to kilo dolů a váhu si udržet, neznáte nějakou účinnou dietu která vám v tomto pomohla? :-)
KetoDiet je právě super v tom, že ti i přesně řeknou jak potom postupně přejít z diety na normální stravu, krásně ti to vysvětlí a když potřebuješ i ti osobně poradí, mají tam i spoustu super receptů, ze kterých pořád vařím :-)
Hubnout se dá mnoha způsoby, mě vyhovuje krabičková dieta u zdravého stravování, mám pět malých porcí jídla na každý den a takto se mi při malé námaze podařilo zhubnout, nyní jsem přidala i lekce pilates, tak věřím, že zformování figury mi půjde o něco lépe.
Mně se dlouho nedařilo a nakonec jsem zhubla přesně to co jsem potřebovala s Ketodiet, moc doporučuju :)
Já jsem zvolila cestu - zdravá strava a pohyb, předtím několik diet, které nefungovaly dlouhodobě. Chodím do toho na zeštíhlující zábaly a do Lymfodenaz cz, často mi otékají nohy a taky kvůli celulitidě. Mají moc pěkný prostředí a jsou to profíci.
Holky, já jsem po ketodietě, abych to hnedka zase nenabrala všechno zpátky, začala chodit pravidelně cvičit a váhu si bez problémů držím do dneška Koupila jsem si rovnou členství ve fitku zone4you, abych měla motivaci a nemohla se vymlouvat a taky se to vyplatilo, protože k ročnímu členství dávají 2 měsíce zdarma. Fakt doporučuju si takhle najít nějakej ten pohyb, kterej vás bude bavit, předplatit si to dopředu a jít do toho.
Já po ketodiet nepřibrala, navštěvovala jsem lymfodrenáže, více aktivit jsem měla a stále jsem jedla například jejich pečivo, pila proteinové nápoje, nejčastěji piju ten čirý syrovátkový a řekla bych že mám i lepší zažívání než kdysi. :)
pokud chceš zhubnout, normálně začni cvičit.. a pokud se nedonutíš sama doma, jdi do fitka nebo někam mezi lidi, kde tě to donutí a věřím, že tě to zančne i bavit
Mně se dlouho nedařilo a nakonec jsem zkusila Ketodiet a konečně šly kila dolů :) nedám na ní dopustit, pořád si od nich objednávám, protože mají opravdu dobré věci :)
Jaký byste doporučili doplněk stravy na podporu hubnutí?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.