Jakou máte doma zkušenost s horkovzdušnou fritézou? Je to jídlo stejně dobré jako když to v klasickém fritáku plave v oleji nebo je to jiné?
Já perfektní, konečně nemusí jídlo tolik plavat v oleji, takže za mě opravdu pecka. Navíc mi to i chutná pěkně hranolky z domácích brambor v horkovzdušné fritéze? Za mě paráda.
Jakou fritézu máte teda doma? Dívala jsem se na nějaké, ale pořád tak nějak úplně nevím jak bych měla vybrat tu správnou...
Vybrala jsem si domů fritézu https://www.orava.eu/cz/cs/horkovzdusna-friteza-airy-3 , která má dotyková dispej a vlastně osm přednastavených programů. Díky tomu v tom dokážete udělat spoustu dobrot. Jsem s ní fakt spokojená a myslím si, že všichni doma taky.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.