Ahojky. Máte nějakou zaručenou dietu, která vám pomohla při hubnutí a opravdu funguje?
Dala jsem na doporučení mého kamaráda a vyzkoušela ketofit.Musím říct,že lepší dietu jsem si nemohla vybrat.Výborná chuť a ty kvalitní suroviny mluví snad za vše.
já přemýšlím že bych vyzkoušela tu ketodiet.cz.. koukala jsem na web a opravdu mě zaujalo velké množství všeho možného od dezertů až po sirupy, tyčinky a různé nápoje,, ale třeba i palačinky apod.. to všechno asi nejspíš musím nutně ochutnat :-D
Také se přikláním k www.ketodiet.cz, dietní program mají dobře vypracovaný, jídla jsou skvělá a drinky ještě víc. Za mě jednička na trhu.
Ze své zkušenosti mohu doporučit dietu ketofit.Zkoušela jsem plno proteinových diet po,kterých se mi třeba zhoršila pleť,ale u téhle diety bylo vše ok což je super.
Beruška: Podle toho co o ní čtu se mi to moc líbí, koukám že obsahuje nejmíň sacharidů ze všech diet. Kolik si s ní dokázala zhubnout a držíš si tu váhu pořád?
Beruška: Já jí taky zkusila a po třech týdnech mám dole už 4 kila, ještě týden mi chybí abych dojela ten první balíček na 4 týdny :)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.