Ahojky. Máte nějakou zaručenou dietu, která vám pomohla při hubnutí a opravdu funguje?
Jooo to bych taky chtěla věděta že jsem jich zkoušela docela dost a nic..
Já zkoušela keto a jsem z ní nadšená, opravdu funguje.
Opravdu? a jsi s ní spokojená že by si ji mohla doporučit? a o jakou že to dietu se jedná???
Můžu ji vřele doporučitJá jsem s ní nadmíru spokojená Mám přímo dietní plán a opravdu se dostavují výsledkyJedná se konkrétně a tuto keto dietu https://www.ketodiet.cz/ :-)
Moc díky za tip, dost se mi to líbí, mají tam opravdu spoustu věcí.. vybrala jsem si dietní plán medium, moc se mi to líbí jak to mají pěkně rozepsané a přehledné co a jak.. Nejspíš ho vyzkouším.. jsem zvědavá :-)
Ano, ten dietní plán je super ten jsem měla takyOpravdu chuťově vynikající, nemusíš se vůbec bát
Ahoj máte někdo vyzkoušenou nějakou dietu u které se nebubu muset hýbat a kila mi budou hezky mizet?Nějak se mi to hubnutí nedaří jelikož sport je můj nepřítel a také nemám ráda zeleninu a ovoce.
Držím super proteinovou dietu u které se také nemusím hýbat a jenom hubnu.Tuhle dietu jsem našla až po nějaké době hledání.Já také nemám ráda sport.
Co přesně je to za dietu?Diet je strašně moc jenom čloěk si musí umět nějakou vybrat.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.