Jak efektivně zhubnout přebytečná kila?? Chtěla bych pár kil shodit a zbavit se jich.. neznáte nějakou dietu která je opravdu účinná? se kterou máte dobré zkušenosti? :-)
No já se na to dívám, hodně se mi líbí ten chleba, ten asi zkusím.
Tak ten můžu doporučit, mě moc chutná a bez chleba si nedovedu představit snídani.
Jsem nalomená, asi v lednu nasadím dietu. Chci něco zhubnout.
Vyzkoušej, nebudeš litovat. Když zhubneš, tak to bude jako když odhodíš hodně těžký batoh.
Dobrý den,máte někdo vyzkoušenou nějakou dietu,která funguje?Já jsem hrozně minulý rok přibrala a tak bych byla zase ráda hubená.Budu ráda za nějaké dobré rady.
Nejlepší je začít nějaký pohyb a u toho jíst hodně bílkovin.Váha ti půjde pěkně dolů.
Tak s tím pohybem to bude v pohodě jelikož jsem začala běhat.Největší chaoz mám akorád v tom jídle.Vůbec nevím co jíst.
Já si taky pořídila program medium od ketodiet.cz a zatím super.
Myslím,že by ti mohla pomoct tady tahle dieta https://www.ketofit.cz/produkt/proteinova-keto-dieta-balicek-4-tydny Já jsem s ní byla velice spokojená a ještě ji mají v akci za super peníze.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.