Ahoj holky, sháním hezká vánoční světýlka, ideálně na baterky, abych je mohla dát třeba do vázy nebo pověsit kamkoli, kde není zásuvka. Máte tip na nějaká kvalitní, která dobře svítí a vydrží? Případně kde je teď mají za rozumnou cenu? Díky moc za doporučení
Ahoj! ???? Pokud hledáš hezká vánoční světýlka na baterky, určitě doporučuji mrknout na e-shop bezdoteku.cz Já jsem si tam teď na Vánoce koupila světýlka a jsem moc spokojená – dobře svítí, jsou kvalitní, a navíc je můžeš dát kamkoli, protože nepotřebují zásuvku. Perfektní třeba do vázy, na stůl nebo na police. Ceny jsou tam taky v pohodě, takže určitě stojí za to se podívat. ???? Doufám, že si tam něco vybereš. Už máš nějaké konkrétní místo, kam je plánuješ dát?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.