Pomalu ale jistě se blíží podání příhlášek dětem do školky a já zatím tápu, kam malou umístit. Jaká jste měly kritéria pro výběr školky ?
Hodně jsem dala na hodnocení dané školky a pak taky na samotné doporučení od známých :)
Tím, že jsem dceru potřebovala umístit v průběhu roku, tak jsem moc na výběr neměla a byla jsem vděčná, že mi malou vzali do hodně známé soukromé školky. Nechám ti tady na ni klidně odkaz kdyby přicházelo v úvahu i soukromé zařízení :)
Tím, že jsem dceru potřebovala umístit v průběhu roku, tak jsem moc na výběr neměla a byla jsem vděčná, že mi malou vzali do hodně známé soukromé školky. Nechám ti tady na ni klidně odkaz kdyby přicházelo v úvahu i soukromé zařízení :)
Zapomněla jsem ti tady nechat odkaz www.trojskalabut.cz
No já mám dceru v té jejich druhé školce v Průhonické labuti :)
Jenom takový tip co nám pomohlo doma…koukněte na https://www.kurzyproradost.cz/ mají tam skvělý kurz o odemykání dětského potenciálu, opravdu stojí za to si ho projít.
Madi11: To je zajímavý, díky…
Není zač, mě to hodně otevřelo obzory a už několikrát jsem z toho čerpala v praxi.
Pustila jsem se do toho a moc se mi to líbí
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.