Ahoj, podle čeho vybíráte pro děti školky ? Co je pro vás při výběru rozhodující ?
Ahoj, pro me byla rozhodujici aby deti meli ve skolce anglictinu, takze jsem si vybrala skolku Trojska labuť, jsme tam moc spokojeni!
Predpokladam ze Praha? Je to soukroma skolka?
Ano ano v Praze, zde mas odkaz trojskalabut.cz, vybirala jsem hlavne podle toho co ta skolka nabizi.
Nevím z jaké části Prahy jsi, ale já mám zkušenost s touto školkou v Průhonicích www.pruhonickalabbut.cz a s jejich přístupem jsem spokojená moc.
Jaké tam mají výukové metody a je třeba možné tam dávat dítě jen na dva dny v týdnu ? Nejsem si jistá jestli by dcera zvládala docházku od pondělí do pátku.
Ano, to možné je, všechno záleží na tom, jaké dny mají volné. Jak je dcerka stará ? Taky jsem měla ze začátku obavy, ale zbytečně, protože to malé neuvěřitelně sedlo a kolikrát nechce jít ani domů :)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.