facebook
Dobré poledne, je neděle 22.12.2024 a svátek slaví Vlasta

Vánoce

První příspěvek v tématu Vánoce
Svetlania | 30.10.2021 18:35 | Vánoce | ID: 32375
Svetlania

Maminky, ať chceme nebo ne, tak vánoce se blíží. Už uvažujete o dárečkách? Já docela ano. Ráda bych dětem koupila nějaké pěkné knížečky. Máte tip pro 5 a 8 let, prosím? Kluk a holka :)

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Polinko | 26.11.2021 13:24 | ID: 33085
Skvarilova

Já jsem synovi letos koupila tuto knížku https://www.ellamax.cz/pribehy-sampionu-pro-budouci-sportovni-hvezdy/. Řekla bych, že ta knížka je spíš pro děti, které se zajímají o sport. Můj syn sportuje, takže ideálka. Je tam stovka medailonků sportovců opravdu z celého světa a nejrůznějších druhů sportů. Hlavně jsou ty medailonky psané jednoduše, krásně a snadno se dětem čtou :)

Milluska | 02.12.2021 21:45 | ID: 33384
Skvarilova

No děti už mám vyřešené i manžela a rodinu a teď akorát řeším dárečky do práce a pro učitelky a to vidím na nějaké sladkosti od čokoládovny Janek

Donovalka | 12.12.2021 15:34 | ID: 33633
Skvarilova

Ahoj, pro 8 leté dítko doporučuji knihu https://www.familium.cz/darky-pro-deti/2165-muj-atlas-zvirat-a-rostlin-9788088333166.html, je fakt bombová, dítě s ní pracuje, doplňuje a zkoumá okolí, za nás top!

Lotrinka | 29.12.2021 18:54 | ID: 34192
Skvarilova

Taky mám doma sportovce, takže tahle knížka je pro nás ideální. Díky za tip. Na e-shopu ELLAMAX jsem ji taky objednala a už ji mám doma. Já jsem z ní teda našená a myslím, že i synovi se bude líbit.

TanaH | 19.12.2022 22:01 | ID: 40886
Skvarilova

Já jsem nám letos pod stromeček zabalila kořenový kobereček, je to pomůcka která nahrazuje chůzi po přírodním povrchu a tak pomáhá řešit a předcházet spoustě problémů. Koho by to zajímalo koukněte na rootyrug.cz

Jaruška | 20.12.2022 21:29 | ID: 40954
Skvarilova

TanaH: To vypadá moc zajímavě, máš ho i vyzkoušený?

Skvarilova | 18.11.2024 09:33 | ID: 48016
Skvarilova

Vánoční dárky mám letos naplánované v předstihu, a tak jsem pro syna vybrala chytré hodinky ARMODD Kidz. Důvodem mého výběru byla především bezpečnost – hodinky mají GPS, která mi umožní mít přehled o tom, kde se zrovna nachází, a to je pro mě jako rodiče k nezaplacení. Co se mi na nich ale líbí ještě více, je to, že jsou mezi dětmi opravdu populární. Syn bude mít nejen bezpečné zařízení, ale také moderní doplněk, který se mu bude líbit. Tyto hodinky totiž nabízejí i další funkce, které děti baví, jako je volání nebo hry. Myslím, že tento dárek spojí užitečné s tím, co děti opravdu chtějí.

1

zalozka