Maminky, ať chceme nebo ne, tak vánoce se blíží. Už uvažujete o dárečkách? Já docela ano. Ráda bych dětem koupila nějaké pěkné knížečky. Máte tip pro 5 a 8 let, prosím? Kluk a holka :)
Já jsem synovi letos koupila tuto knížku https://www.ellamax.cz/pribehy-sampionu-pro-budouci-sportovni-hvezdy/. Řekla bych, že ta knížka je spíš pro děti, které se zajímají o sport. Můj syn sportuje, takže ideálka. Je tam stovka medailonků sportovců opravdu z celého světa a nejrůznějších druhů sportů. Hlavně jsou ty medailonky psané jednoduše, krásně a snadno se dětem čtou :)
No děti už mám vyřešené i manžela a rodinu a teď akorát řeším dárečky do práce a pro učitelky a to vidím na nějaké sladkosti od čokoládovny Janek
Ahoj, pro 8 leté dítko doporučuji knihu https://www.familium.cz/darky-pro-deti/2165-muj-atlas-zvirat-a-rostlin-9788088333166.html, je fakt bombová, dítě s ní pracuje, doplňuje a zkoumá okolí, za nás top!
Taky mám doma sportovce, takže tahle knížka je pro nás ideální. Díky za tip. Na e-shopu ELLAMAX jsem ji taky objednala a už ji mám doma. Já jsem z ní teda našená a myslím, že i synovi se bude líbit.
Já jsem nám letos pod stromeček zabalila kořenový kobereček, je to pomůcka která nahrazuje chůzi po přírodním povrchu a tak pomáhá řešit a předcházet spoustě problémů. Koho by to zajímalo koukněte na rootyrug.cz
TanaH: To vypadá moc zajímavě, máš ho i vyzkoušený?
Vánoční dárky mám letos naplánované v předstihu, a tak jsem pro syna vybrala chytré hodinky ARMODD Kidz. Důvodem mého výběru byla především bezpečnost – hodinky mají GPS, která mi umožní mít přehled o tom, kde se zrovna nachází, a to je pro mě jako rodiče k nezaplacení. Co se mi na nich ale líbí ještě více, je to, že jsou mezi dětmi opravdu populární. Syn bude mít nejen bezpečné zařízení, ale také moderní doplněk, který se mu bude líbit. Tyto hodinky totiž nabízejí i další funkce, které děti baví, jako je volání nebo hry. Myslím, že tento dárek spojí užitečné s tím, co děti opravdu chtějí.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.