ahoj, s čím si hrají vaše tříleté děti ? syn bude mít tři roky a já už si nevím rady s tím, co mu pořád kupovat, tak budu ráda za jakoukoliv inspiraci
U nás mají největší využití věci, které se dají využít venku, takže třeba na takové koloběžce se u nás jezdí pořád :)
U nás momentálně valí hraní si se zvířátky, stavění farem, zoo apod :)
Taky jsem teď holkám dokupovala zvířátka, která ještě nemají a našla jsem o dost levnější značku než od které jsem to kupovala původně, přitom kvalita mi přijde taky skvělá.
To já jsem je Marečkovi objednávala přes tady ten eshop, kde mají moc pěkná realistická zvířátka, takže můžu doporučit www.mojofun.cz
Neobsahují ty postavičky nic špatného ? Dcera ještě sem tam strká hračky do pusy, tak aby potom neměla nějaké problémy.
Dcera dostala kuchyňku, tak se ji snažím teď dovybavit, ale ty doplňky bych potřebovala plastové, nemáte tip kde je mají ?
Nezkoušela ses podívat na lunzo ? Tam mají hodně tady těch věcí na výběr.
Super ! Narazila jsem tam tady na to a přesně něco takového jsem hledala www.lunzo.cz/hracky-pro-deti-ostatni/detska-kuchynska-sada-13-ks/
Nene, figurky jsou vyrobeny z nezávadného certifikovaného plastu a bez BPA
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.