facebook
Dobré poledne, je neděle 22.12.2024 a svátek slaví Vlasta

Dětský pokoj

První příspěvek v tématu Dětský pokoj
Petra852 | 08.05.2017 18:47 | Dětský pokoj | ID: 2647
Petra852

Ahoj, budu zařizovat dětský pokoj, jakou postel mám koupi nějakou malinkou, nebo rovnou velkou postel?

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Slunicko.77 | 02.05.2023 16:37 | ID: 43155
sabinka

Jojo, ty šaty jsou moc hezký. Ale moje Adélka je na to ještě malá. My jsme zatím u broučků. A jako samolepková knížka na poznání světa hmyzu je perfektní.

Ivana0023 | 12.07.2023 05:45 | ID: 43947
sabinka

Dcera spala nejdřív u nás v ložnici v dětské postýlce a nějak po druhém roce jsme ji přesunuli do pokojíčku do velké postele. Pokojíček jsme jí zařídili z https://www.finecase.cz/detske-pokoje/ a líbí se jí v něm, takže ten přesun proběhl úplně v pohodě . V noci, když se vzbudí, tak k nám přijde do ložnice a spí tu pak s námi až do rána .

Svetlania | 31.08.2023 00:56 | ID: 44490
sabinka

Jo, to teda mohu jen potvrdit. Já vždycky když tam nakouknu, tak něco koupím.

Kozlickova | 06.09.2024 23:11 | ID: 47356
sabinka

Když jsme se rozhodli upravit pokoj pro našeho syna, hledala jsem nábytek, který bude moderní, kvalitní a hlavně bezpečný. Prošla jsem několik e-shopů, až jsem objevila https://www.nabytektoz.cz/14-nabytek-detsky. Z jejich nabídky mě nejvíce zaujal rostoucí stůl a ergonomická židle, která podporuje zdravé sezení. Stůl je pevný a snadno se přizpůsobí růstu dítěte, což je pro mě obrovské plus. Kvalita dřeva a celkové zpracování jsou na vysoké úrovni. Dodávka byla blesková a vše dorazilo perfektně zabalené. Syn má teď skvělý pracovní prostor, kde se může soustředit na úkoly, a já jsem ráda, že jsme zvolili tento obchod.

Kozlickova | 06.09.2024 23:11 | ID: 47357
sabinka

Když jsme se rozhodli upravit pokoj pro našeho syna, hledala jsem nábytek, který bude moderní, kvalitní a hlavně bezpečný. Prošla jsem několik e-shopů, až jsem objevila https://www.nabytektoz.cz/14-nabytek-detsky. Z jejich nabídky mě nejvíce zaujal rostoucí stůl a ergonomická židle, která podporuje zdravé sezení. Stůl je pevný a snadno se přizpůsobí růstu dítěte, což je pro mě obrovské plus. Kvalita dřeva a celkové zpracování jsou na vysoké úrovni. Dodávka byla blesková a vše dorazilo perfektně zabalené. Syn má teď skvělý pracovní prostor, kde se může soustředit na úkoly, a já jsem ráda, že jsme zvolili tento obchod.

Kathe | 18.10.2024 09:08 | ID: 47705
sabinka

Tak podle mě jde taky o to, kolik je vašemu dítěti. My jsme synovi dělali pokoj teď o prázdninách má 4 roky, a kupovali jsme klasickou 90tku, teď si říkám, že jsme měli koupit větší, protože tam chce usínat s námi, ale v závěru je nejdůležitější spíš to, o jakou postel se jedná. Chce to kvalitní dřevo a kvalitní matraci. A taky bych koukala na to aby byl ten pokoj co nejméně škodlivý pro to dítě, v tomto článku https://institutzdravehobydleni.cz/zdravy-detsky-pokoj-zdrave-bydleni/zdravy-detsky-pokoj/ je o tom hezky psáno.

Alenka z rise | 02.11.2024 19:16 | ID: 47871
sabinka

Holky, poradíte prosím, kde mají hezké závěsy do dětského pokoje? Ideálně přemýšlím o zatemňovacích, ale nevím, jestli by mě někde ušily závěsy podle mých rozměrů, nevíte?

sabinka | 02.11.2024 19:26 | ID: 47872
sabinka

Ahoj, já jsem objednávala zatemňovací závěsy do všech pokojů v domě, včetně dětských a vybírala jsem na e-shopu Biante. Vše je precizně ušito, pokoje vypadají daleko lépe a jsou takové útulnější. Tady se můžete podívat na jejich sortiment www.biante.cz/detske-zatemnovaci-zavesy-blackout A pokud k objednávce zadáte kód: VANOCE24 budete mít slevu 10%.

zalozka