Kde koupit opravdu kvalitní batoh?
Taky budu ráda za tip na nějakej kvalitní e-shop
Skvělej výběr mají na nejkufry.cz koukněte
Tam mají dobrý výběr a hlavně kvalitní značky, koupila jsem tam batohy oboum našim dětem a máme od nich i kufry
Jee mají krásný batůžky a vypadají i kvalitně, děkuju za doporučení.
Ráda jsem poradila, neodolala jsem a taky jsem objednala další :D mají tam teď moc hezký výběr a super slevy
Jojo já už koupila něco i jako vánoční dárky protože mají fakt dobrý ceny.
Vybírám dceři pod stromeček a na tom eshopu nejkufry.cz mají fakt dobrý výběr takže díky za tip.
Na internetu seženeš pěkné a kvalitní batohy. Já jsem o prázdninách taky vybírala batoh pro našeho prvňák, tak jsem to docela studovala a hlavně, aby byl lehký. Některé batohy jsou samy o sobě těžké a když jim do něj ještě naloží učení, svačinu, pití, tak ho nemůžou ani unést. Navíc jsem ještě u batohu využila slevu, kterou jsem si našla na https://slevovykupon.net/ , tak mě ani nestál plnou cenu .
Ahoj, máme od baaglu pro obě dítka, za celé 2 roky se s nimi nic nestalo, kromě jednoho utrženého zipu, ale to proto, že malý se vším zachází hrozně :D Dívála jsem se, že bych jim pořídila lahve na pití, někdo s nimi zkušenost?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.