Holky, přemýšlím o zvětšení prsou a pořád nevím, ke komu jít. Chci, aby výsledek vypadal hezky přirozeně, ne uměle nebo přehnaně. Máte tip na doktora, který to fakt umí a dá se mu věřit?
Zdravím, jednoznačně doporučuju MUDr. Ivana Justana z Brna. Dělá fakt krásná a hlavně přirozená prsa na vysoké úrovni, ale hlavně – nic ti nenamluví. Řekne ti na rovinu, co jde a co ne, a výsledek je přirozený. Já jsem po operaci byla nadšená – žádná bolest, žádné modřiny, jen krásný tvar.
Souhlasím! U doktora Justana jsem byla taky a za mě top. Po konzultaci jsem měla jasno – všechno vysvětlil, ukázal, a do tří dnů mi přišel termín. Na operaci jsem čekala asi dva měsíce a výsledek stojí za to, cítím se konečně sebevědomě a nestydím se v plavkách https://justan.cz/
Dobrý večer, já jsem k němu původně šla na víčka a teď šetřím na prsa ????. Je fakt profík s lidským přístupem, žádný ego, jen poctivá práce. Navíc celá klinika je krásná a servis perfektní – připadáš si tam jak v hotelu, ne v nemocnici.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.