Myslíte si, že bych tu mohla od někoho dostat radu, jakým způsobem si vrátit chuť k sexu? Opravdu je to se mnou čím dál horší a chuť se mi nějak úplně vytratila. Poradíte někdo?
Ahoj, já asi vím jak se cítíte, protože jsem to měla úplně stejně po druhém porodu. Rok po druhém porodu jsem na to prostě neměla chuť. Při tom jsem si to před tím vždy dokázala opravdu hodně užívat. Trápilo mě to a chtěla jsem to vyřešit. Podařilo se mi to vyřešit nakonec tak, že jsem objevila díky své dlouholeté kamarádce prášky pro ženy, které zvyšují libido. Zase jsem do toho pořádně zapálená a sex si dokáži pořádně užívat.
Jaké ty prášky pro ženy jste objevila? Docela by mě to zajímalo, protože se potýkám s naprosto stejným problémem jako popisujete.
Pokud by jste je chtěla vyzkoušet, tak doporučím se podívat na prášky pro ženy https://supererekce.cz/6-fly-pro-zeny Za mě jsou perfektní, protože mi dokáží vždy pomoci k mnohem lepšímu prožitku a hlavně mám díky nim vždy silný orgasmus.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.