Ahoj všem :) Po porodu docela bojuju s vlasy. Hodně mi vypadaly a ta kvalita je teď taky hodně špatná. A taky jsem si teda všimla, že pleť je taky mnohem horší… Mám hodně akné. Tak bych se ráda zeptala, co vám pomohlo?
Jo, tohle znám. Docela dlouho jsem to řešila. Ale víš, co mě pomohlo? Tento kolagen https://www.orcacollagen.cz/ a musím říct, že super. Docela rychle se objevily podrostly :) Takže jsem měla radost :) No a co teda oceňuju to, je to, že jsem se registrovala, takže mám členství a díky tomu mám fakt výhody. Oceňuji hlavně dopravu zdarma :) Jinak k tomu kolagenu, on je vynikající svým složením, je nabušený účinnými látkami, a navíc je hydrolyzovaný za studena.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.