Ahojky :) Maminky, chci vás požádat o radu… Mám docela problémy s trávením… A říkala jsem, že by mi pomohl detox. Nebo co myslíte? Nejde mi primárně o detoxikaci těla, ale o pomoc s trávením. Máte rady?
To právě mají jenom tady, jinak se to ani sehnat nedá ;) oproti té sušené se takhle výborně vstřebává ;)
Zkusím to, přemýšlím jaký to balení vybrat, jaký si nejčastěji kupuješ?
Já většinou objednávám těch 6x500 ml nebo to velký 3litrový balení, to se fakt vyplatí.
Máte někdo něco osvědčeného na trávení?
Já jsem s tím měla dlouho problémy, ale objevila jsem nápoj, ze sedmi superpotravin. Zlepšilo se mi trávení, celkově se cítím lépe.
A to je prosím jaký nápoj?
Objednávám si https://www.naturalprotein.cz/supergreens moc mi chutná, mám po něm daleko více energie a cítím se celkově lépe.
Děkuji za doporučení naturalproteinu, ten neznám určitě se na to podívám.
Já mám od nich více produktů, ale první jsem objednávala supergreens.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.