Prosím je dobré brát probiotika při antibiotikách? Pomáhá to proti nežádoucím učinkum antibiotik? Děkuji
Už jsem je objednala, konzultovala jsem jejich vhodnost s dětskou lékařkou.
Pro malé děti mě taky vyhovují kapičky,líp se podávají.
Probiotika jsou podle mě zázrak pro zažívání, takže je přijímám nejen při antibiotikách. Dostávám je do těla za pomoci kombuchy. To je fermentovaný čaj obohacený právě o probiotika. Navíc obsahuje spoustu vitamínů a antioxidantů, takže posiluje imunitu. Když máme nějakou oslavu, tak si kombuchu udělám jako drink s ginem a to mi taky moc chutná. Kombuchu objednávám z internetového obchodu https://www.jztferments.cz/
vždycky když beru antibiotika tak si kupuji i probiotika, protože mně způsobuji průjem a není to příjemné. Kupuji si laktobacily 5 z naturevia
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.