Prosím je dobré brát probiotika při antibiotikách? Pomáhá to proti nežádoucím učinkum antibiotik? Děkuji
Já vždy trpěla na nežaducí učinky antibiotik. Začala sem užívat probiotika v polovině mezičasu mezi antibiotiky a ještě týden po ukončení léčby a žádné problémy vedlejších učinku sem již neměla. Brala sem kapsle Laktobacily 5 od značky Naturevia.
Berete probiotika pri brani antibiotik a nebo az po? A jsou na predpis?
Ja je beru uz při brání antibiotik, i detem jsem ted davala Lactobacilky pri antibiotikach. :-)
Deti ti jedi nejake tabletky dobrovone? =D to mi musis rici jak to delas.
Kupuju jim tyhle naturevia.cz/e-shop/laktobacily/laktobacilky/, maji třeěňovou prichut a ty jim chutnaji!
Jojo na děcka se musí, bez prichute nic nesni!
Koujněte na https://www.gigalekarna.cz/vyhledavani/?phrase=probiotika. Mají na výběr různá probiotika.
Se kterými probiotiky máte zkušenost u malých dětí?
Velmi dobrou zkušenost mám s JAMIESON Probiotic Baby-probiotické kapky. Jsou vhodné už pro kojence od jednoho měsíce..
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.