Maminy, jak pečujete o svou pleť? Jaké přípravky používáte? Já hledám kosmetiku, která mi bude vyhovovat, teda která je vhodná na citlivou pleť :)
Ahoj, mrkni se na shop elabela. Ten je naprosto senzační. Já osobně ho mám moc ráda. Mají opravdu senzační produkty, skvělý značky. Ta mě je top značka Domus Olea :)
Ahojky :) Hele, mrkni se sem https://www.alpik.cz. Tady mají super věci, nejen kosmetiku :) Mají produkty, co jsou bio a eko. To mě osobně vyhovuje a vše mi sedne. Určitě budeš spokojená.
Na elabela mají hodně značek. Máš nějakou oblíbenou? A co bys od ní doporučila zkusit?
Ahoj všem, moc díky za vaše zkušenosti a rady :) Tak z elabela jsem si už vybrala. Balzámy a pěnu značky Maremma Officinalis. A musím říct, že jsem teda spokojená maximálně :) Těším, až si zase vyberu další věci :)
Já tam na tom shopu budu vybírat hlavně vánoční dárečky. Sama s ním mám perfektní zkušenost, takže určitě udělám radost i rodině :)
Začala jsem brát vitamíny od Denatura, co jsou určené na pleť, tak uvidím po nějakém čase jestli se to vyplatilo.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.