facebook
Dobré odpoledne, je sobota 21.12.2024 a svátek slaví Šimon

Padání vlasů

První příspěvek v tématu Padání vlasů
Margaretad | 15.03.2024 23:04 | Padání vlasů | ID: 46102
Margaretad

Zdravím, holky potřebuju poradit, co by mohlo zafungovat na padání vlasů? Je mi letos 40 let a myslela jsem, že padání je dočasné, ale už je to skoro 4 měsíce a je potřeba s tím něco dělat.

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Diana K. | 17.03.2024 23:32 | ID: 46111
sabinka

To už je bohužel i věkem - doporučím nějaký dobrý doplněk stravy, je potřeba vlasy vyživit i zevnitř.

sabinka | 19.03.2024 00:05 | ID: 46121
sabinka

Je to tak, bohužel ty vlasy kolem čtyřicítky prostě padají a tak nějak se horší i kvalita pleti, ale i pokožky vůbec. Já jsem zkoušela všechno možné, ale skvěle mi zafungoval kolagen. Výrazná změna byla vidět už po necelých 3 týdnech, takže to byla celkem i rychlost. Je jen potřeba ho užívat pravidelně a výsledky se dostaví. Taky doporučuji u nich zřídit členství, pak čerpáte plno výhod (doprava zadarmo, automatická objednávka, nejnižší cena na trhu za kolagen...). Tady najdete veškeré informace www.orcacollagen.cz/membership

ananem | 20.03.2024 12:05 | ID: 46129
sabinka

Souhlasím, že s věkem jsou vlasy jaksi horší a je potřeba jim dopřát i vnitřní výživu, mě v tomto pomohl wecare hair, který vlasům dodá vnitřní výživu a vlasy pak vypadají mnohem lépe, je to samozřejmě spojeno i s vhodnou vlasovou kosmetikou a každodenní úpravou.

Margaretad | 21.03.2024 21:19 | ID: 46134
sabinka

Holky, díky za doporučení! Je pravda, že jsem se na nějaký kolagen na internetu dívala, ale tento je taky nabitý dalšíma látkama, což mě teda zaujalo. To je tak dobře? Není lepší koupit jen samotný kolagen?

sabinka | 24.03.2024 21:55 | ID: 46157
sabinka

No, vždycky je lepší, když obsahuje i další účinné látky, pak je ještě účinnější. Navíc, aby se kolagen dobře vstřebal a tělo ho lépe využilo, je potřeba užívat i vitamín C a tady ho už máte přímo v kolagenu. Takže ve finále ušetříte za další doplňky stravy, protože tento kolagen už ty důležité látky taky obsahuje. Ale chce to vyzkoušet a uvidíte sama už za 14 dní.

1

zalozka