facebook
Dobré odpoledne, je čtvrtek 26.12.2024 a svátek slaví Žaneta

Nová prsa

První příspěvek v tématu Nová prsa
barca1 | 04.12.2024 11:00 | Nová prsa | ID: 48274
barca1

Ahojky, k letošním vánocům jsem si řekla že si splním sen a daruji si i s pomocí rodiny nová prsa. Uvažuji o tom už hrozně dlouho a teď jsem se odhodlala. Ráda bych ale na zvětšení vlastním tukem, kdy se dělá i liposukce. Podstoupil to tady někdo? Pokud ano kde a jaký je výsledek? A samozřejmě budu ráda i za negativní zkušenosti. Děkuji

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Jaja88 | 09.12.2024 10:34 | ID: 48321
Jaja88

Čauko, já jsem byla a jsem s výsledkem hrozně moc spokojená. Nejen že mě zmizelo nesnášené spodní bříško, ale mám i pěkná plná prsa. :) Já jsem byla v Brně tady u pana doktora https://www.justan.cz/ a mohu ho vřele doporučit. Určitě je lepší, když už pak nebudeš hubnout, protože prsa by šla jako první. Pan doktor ti ale všechno vysvětlí a na všem se domluvítí, mluví narovinu a řekne i rizika. :) To se mi mic líbilo. Rekonvalescence je sice bolavější a rozlehlá na více míst než jen prsa, ale dá se to přežít. :)

barca1 | 12.12.2024 19:57 | ID: 48387
Jaja88

Super moc děkuji za sdílení zkušenosti. Ano o tom hubnutí jsem už i četla a v plánu to nemám, ale počítám s tím samozřejmě. I s tou rekonvalescencí, že to bude složitější. Pana dokotra mi už doporučovali i na fcb, tak jsem se k němu už objednala. :)

Jaja88 | 16.12.2024 09:33 | ID: 48430
Jaja88

Určitě pan doktor Justan je špička. Já jsem si ho vybrala také na základě recenzí. Samozřejmě je hromada plastiků, ale tento se mi líbil nejvíce i svým přístupem. Byla jsem asi na třech dalších konzultacích jinde, ale nikdo na mě tak nazapůsobil. Pooperační péče je také na jedničku, takže se není čeho bát. Já jsem teda už tři roky po a výsledek je pořád skvělý. :)

1

zalozka