Holky, jednoduchý dotaz - jak bojujete s nedostatkem energie? S takovou podzimní únavou?
Po prodělaném covidu, jsem unavená a špatně spím. Četla jsem zkušenosti s přípravky obsahujicí kanabionidy. Na doporučení jsem si koupila CannaCare CBD olej. Výrazně líp spím a únava taky pomalu ustupuje.
Mně pomohl doplněk stravy s železem a vitamínem C od VitasLife, je to čistě přírodní výtažek z kari listu a aceroly a co ho beru, tak mám mnohem víc energie, přestala mě bolívat hlava a lámat se mi nehty.
Na www.cannacare.cz jsem se dočetla, že olej i kapsle jsou vhodné i na migrénu. Preferuji produkty, které jsou vyráběné pouze z přírodních látek, jsou vyráběné v České republice ve špičkových laboratořích BIOCEV. Mám už objednané CC Relax CBD kapsle.
O tom, že nedostatek železa způsobuje únavu jsem už četla, no a že vitamín C je důležitý to už vím dlouho, tak díky za tip Jaruško, zkusila bych to.
Prosím vás a nejsou ty přípravky návykové, přece se jenom jedná o konopí.
Není zač, tak hlavně aby ti to pomohlo :)
U certifikovaných výrobků nic takového nehrozí. Obsahují 0 % THC. Jde o čisté přírodní produkty získané nejmodernějšími technologiemi v přísně kontrolovaných laboratorních podmínkách.
Mně se osvědčil tenhle doplněk https://darzprirody.cz/vyhledavani?controller=search&s=CALM+MAGNESIUM rychle se vstřebává a pomohlo mi to nejen s únavou ale taky s tvrdnutím břicha když jsem byla těhotná
Také trpím migrénou a bolestmi krční páteře. Objednala jsem si olej s CBD. Těším se, že mě uleví.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.