Holky, jednoduchý dotaz - jak bojujete s nedostatkem energie? S takovou podzimní únavou?
A jakou formou si ho doplňovala? Doporučíš něco?
Taky bych byla ráda za doporučení, nejlepší je prý to doplňovat z přírodních zdrojů..
Já se právě taky snažím užívat přírodní doplňky, i můj doktor mi jednou říkal, že nejlepší je doplňovat vitamíny přírodní cestou.
s tou únavou je to hrozný, to je pravda :D já si preventivně dávám magnesium
Mně se osvědčil tenhle doplněk https://vitaslife.cz/product/vitaslife-magnesium-natural/ je to 100% přírodní magnésium z mořské vody u pobřeží Isladnu, kde je čistá a nekontaminovaná voda. Rychle a dobře se vstřebává. Hodně mi to pomohlo s lepším spánkem a celkově napětím a díky tomu se cítím plná energie.
Za jak dlouho se ti asi tak ulevilo, potom co si to začala užívat?
jestli mnáš málo energie, tak zkus vitamin C a magnezium. Je to univerzální vitamin, všelék
Omlouvám se, že odpovídám až takhle pozdě. Já už přesně nevím, ale mohlo to být tak týden, dva. Určitě to zkus, rozhodně je to něco co ti může jenom prospět.
Díky za odpověď, ale já si ho hned objednala a už ho přes týden beru a cítím se líp už teď :)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.