Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat, jak se staráte o svou pleť? Co na ni používáte? Jakou kosmetiku? A máte oblíbenou nebo kupujete pleťové krémy podle ceny v obchodě?
Já používám kosmetiku Astrid a mimo jiné právě i hydrogelové polštářky. S těma jsem teda hodně spokojená - dávám si je ráno než jdu do práce a oční okolí je krásně vyživené, rozjasněné a kruhy jsou krásně vybledlé, což mi maximálně vyhovuje.
Holky, určitě je ráda vyzkouším, díky za doporučení! Chystám se na ně už delší dobu, ale teď jste mě to připomněly :)
Taky je ráda kupuju, opravdu skvěle vyhladí, rozjasní a zbaví otoků kolem očí www.dm.cz/astrid-glow-expert-4d-hydrogelove-ocni-polstarky-p8592297011712.html
No, holky, ono krom kvalitní kosmetiky je potřeba pleť také vyživovat zevnitř :) Nejlepší je podle mě elastin. Ten je perfektní na elasticitu pleti :) Mně osobně teda účinkuje perfektně. Užívání je opravdu znát. Užívám tento https://n-medical.cz/elastin-n-medical-forte a mohu ho jedině doporučit :)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.