Holky, tak jsem šťastná, že je tu jaro... Ale... Taky hodně bojuju s jarní únavou :( Máte to taky tak? Je něco, co vám od té jarní únavy pomohlo? :)
Mně hodně pomohlo doplňovat hořčík/magnésium ;)
Taky mi pomohlo brát hořčík, mám mnohem víc energie a jsem celkově víc v pohodě. Hodně kvalitní je od VitasLife.
A nepomohl někomu hořčík i s migrénama? Někde jsem četla, že s tím může pomoct
Horčík s tím rozhodně pomáhá, já ho právě kvůli tomu užívám.
Jo? A jak ho doplňuješ?
Beru Magnesium Natural od VitasLife. Je to přírodní magnésium z mořské vody. Dobře a rychle se teda vstřebává.
Tak děkuju za radu, vyzkouším ho.
Za málo, snad ti taky pomůže, ale moje kamarádka ho začala taky užívat a taky se teď cítí mnohem líp, takže snad se uleví i tobě.
Taky mi pomáhá hořčík, koupila jsem si magnésium calm https://darzprirody.cz/vyhledavani?controller=search&s=CALM+MAGNESIUM a mám víc energie a jsem celkově víc v pohodě :-)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.