Ahojky, berete nějaké doplňky stravy, vitámíny apod?
Já beru jen drink se spirulinou, obsahuje vše co potřebuju Je to skvělý zdroj železa, vápníku, zinku, draslíku, hořčíku a dalších A nic víc nepotřebuju :-)
To je skvělé ráda bych to také vyzkoušela.. Copak je to za drink co ty máš? :-)
Je to konkrétně fresh spirulina drink od spiralps.cz https://www.spiralps.cz/produkt/spiralps/ konkrétně beru balení 6 × 500 ml cena je sice vyšší, ale opravdu se vyplatí tohle balení výjde nejlíp cenově za litr .. A nově mají i box po 3 litrech, což je fajn :-)
Mockrát děkuju za info Ráda se na to kouknu a popřípadě i objednám na vyzkoušení :-)
Co se týká posilování imunity užíváme kouzelné kapky od www.ataherba.cz. Jsou zcela přírodní.
A jsou ty kapky vhodné i pro děti?
Syn má dvanáct, imunitu s nimi mu posiluji.
Mám děti ve školce tak jim dávám na posílení imunity Altaherba sirup ze 14 bylin.
Bylinný sirup se mi líbí, určitě ho budu dětem taky dávat.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.