Ahoja holky,, znáte dobrou dietu co fakt funguje?? Mám nějaká kila navíc a ráda bych se jich zbavila, vyzkouším cokoliv :-)
Já už jsem toho zkoušela docela dost, ale nikdy žádné dobré výsledky..
Já jsem zkoušela jednu senza dietu, která mi fakt moc pomohla zbavit se přebytečných kil :-)
A řekneš mi prosím co je to za dietu, jestli ti fakt pomohla, třeba by pomohla i mě Vyzkoušet se má všechno :-)
Jasně je to tato proteinová dieta od https://www.ketodiet.cz/ mají skvělé dietní plány, a chuťově je to vynikající Všechno co tam mají, co jsem zatím vyzkoušela.. Pořád si tam objednávám jejich proteinové tyčinky a další mňamky Rozhodně doporučuju
Super mockrát ti děkuju za doporučení a info.. Prozkoumám ketodiet.cz více ale už ted vím že se mi to moc líbí, ta rozmanitost produktů :-)
Taky mám s KetoDiet moc dobrou zkušenost - zhubla jsem s ní 15 kilo a to se mi dřív vůbec nedařilo. Teď si váhu držím, naučila jsem se díky ní správně jíst a cítim se skvěle :-)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.