facebook
Dobré odpoledne, je sobota 21.12.2024 a svátek slaví Šimon

Detox

První příspěvek v tématu Detox
sabinka | 21.03.2024 23:31 | Detox | ID: 46139
sabinka

Dobrý večer, prosím poradíte, jak na detox organismu? Co se Vám osvědčilo a co opravdu funguje?

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
JáKarla | 28.11.2024 09:12 | ID: 48186
Nikoleta

Mně se na detoxikaci organismu se mi osvědčily přírodní produkty, které tělu pomáhají zbavit se škodlivin a zároveň ho podpoří minerály :) Skvělou zkušenost mám se Schindeleho minerály. Obsahují čistě přírodní složení, které podporuje trávení, čistí tělo od toxinů a harmonizuje vnitřní procesy. To jeho užívání je na tělu opravdu znát :)

barca1 | 01.12.2024 19:41 | ID: 48242
Nikoleta

Dobrý večer, mě se na detox, ale i celkové zdraví těla osvědčily zelené potraviny od Green Ways. Beru Chlorellu a ječmen a účinky na tělo jsou skvělé. Obsahují vysokou koncentraci živin, antioxidantů a dalších prospěšných látek. Tyto zelené potraviny pomáhají čistit organismus, zlepšují trávení, pleť, imunitu ...

Alenka z rise | 03.12.2024 21:27 | ID: 48268
Nikoleta

Zdravím, holky - je pravda, že po zelených potravinách koukám už dlouho, ale člověk neví od jaké značky je vybrat, aby byly tyto doplňky opravdu kvalitní a účinné. Podle čeho jste vybíraly?

Nikoleta | 07.12.2024 18:16 | ID: 48303
Nikoleta

Dobrý večer, mně se na detox hodně osvědčila Chlorella od Green Ways v prášku https://www.gw-int.net/produkt/chlorella-green-ways-v-prasku-350g. Skvěle pročistí organismus, dodá energii a zlepšila mi i trávení. Má vysoký obsah chlorofylu a je to přírodní cesta k očistě těla. Pro nákup přímo na eshopu Green Ways je potřeba vytvořit registraci, což se ale vyplatí. Díky ní získáte přístup k různým článkům, odpovědím na nejčastější otázky, seminářům nebo akcím. Registrací vás provede poradce GW. U samotného produktu si můžete vybrat mezi formou prášku pro přípravu nápoje nebo tablet. Stačí pak jen vytvořit objednávku a začít! Za mě určitě doporučuji vyzkoušet.

1

zalozka