Zdravím, maminky - jaký máte prosím názor na darování vajíček? Sama už děti mám a říkám si, že bych nějaké ženě pomohla.
Ahoj, myslím, že darování vajíček je krásné gesto, jak pomoci ženám, které mají problém otěhotnět. Pokud už máš své děti a jsi zdravá, může to být úžasný způsob, jak dát jiné ženě šanci na splnění jejího snu stát se matkou :) Je důležité se dobře informovat o celém procesu, který zahrnuje vyšetření a přípravu, ale pokud ti to dává smysl, určitě to stojí za zvážení. Osobně bych doporučila podívat se na IVF kliniku Zlín, kde mají dlouholeté zkušenosti s darováním vajíček a poskytují podporu jak pro dárkyně, tak pro páry, které tuto pomoc potřebují. Určitě ti tam zodpoví všechny otázky a pomohou se rozhodnout, zda je to pro tebe ta správná cesta.
Ahoj, osobně si myslím, že darování vajíček je krásný způsob, jak pomoci ženám, které mají problém s otěhotněním. Já sama mám děti a vím, jak důležité to pro rodiče může být. Je to však velký krok, a proto je dobré si vše důkladně promyslet. Je důležité zvážit nejen fyzické, ale i emocionální aspekty darování. Já jsem darovat byla a musím říct, že jsem byla opravdu ráda, že jsem zohlednila všechny faktory, protože díky nim jsem si vybrala kliniku, na které jsem byla opravdu maximálně spokojená.
Ahoj, moc děkuji za tvůj příspěvek, krásně jsi to shrnula. Taky o darování vajíček přemýšlím a hodně mě motivuje právě ta možnost pomoci někomu, kdo se trápí s neplodností. Je to pro mě velké rozhodnutí, a jak říkáš, určitě je důležité zvážit všechny aspekty – fyzické i emocionální. Prosím tě, jaké jsou objednací lhůty na této klinice?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.