Dobrý večer, napíšete prosím, kde bych mohla darovat svoje vajíčka? Pokud to někdo máte za sebou, budu ráda za konkrétní doporučení.
Já jsem vajíčka darovala na klinice IVF Zlín - a to celkem nedávno. Za mě poskytují skvělé služby, mají tam útulno, ochotný personál a hlavně jsou tam zkušení a opravdu dobří lékaři.
Moc děkuji za komentář - napíšete prosím, kde bych si o darování u nich mohla přečíst víc informací?
Tady najdete veškeré informace, mají to hezky popsáno www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek
Ahoj, s dovolením se přidám... Darování vajíček je skvělý způsob, jak pomoci ženám, které nemohou přirozeně otěhotnět. Pokud hledáš konkrétní kliniku, tak již zmíněná IVF kliniku Zlín je skvělá. Mají dlouholeté zkušenosti s darováním vajíček a celkově velmi profesionální přístup. Celým procesem tě provedou, a navíc dárkyním poskytují kvalitní péči a veškeré potřebné vyšetření. Pokud uvažuješ o darování, určitě se na ně obrať, jsou opravdu spolehliví a velmi citliví k potřebám dárkyň i příjemkyň. Já jsem tam byla a mohu teda říct, že se rozhoduju, že bych šla ještě jenou a pochopitelně k nim.
Ahoj :) No, takto... :) Určitě doporučuji obrátit se na kliniku, kde nabízejí perfektní péči a kde mají moderní vybavení :) A v případě darování pak podle mě taky hraje roli kompenzační program. Já mám osobní zkušenost se zlínskou klinikou. Ta nabízí kompletní služby spojené s darováním vajíček a nabízená kompenzace je skvělá. Já jsem teda nejvíc ocenila to, že jsem se zdarma dozvěděla komplexní info o svém zdravotním stavu :)
Holky, jak to na té klinice probíhá? Myslím tím, jaká je čekací doba, než přijdu na řadu, abych se mohla stát dárkyní?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.