facebook
Dobré odpoledne, je sobota 21.12.2024 a svátek slaví Šimon

Darování vajíček

První příspěvek v tématu Darování vajíček
sabinka | 17.08.2024 21:05 | Darování vajíček | ID: 47186
sabinka

Dobrý večer, napíšete prosím, kde bych mohla darovat svoje vajíčka? Pokud to někdo máte za sebou, budu ráda za konkrétní doporučení.

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Donovalka | 19.08.2024 21:27 | ID: 47211
Slunicko.77

Já jsem vajíčka darovala na klinice IVF Zlín - a to celkem nedávno. Za mě poskytují skvělé služby, mají tam útulno, ochotný personál a hlavně jsou tam zkušení a opravdu dobří lékaři.

sabinka | 23.08.2024 21:28 | ID: 47255
Slunicko.77

Moc děkuji za komentář - napíšete prosím, kde bych si o darování u nich mohla přečíst víc informací?

Donovalka | 25.08.2024 12:45 | ID: 47273
Slunicko.77

Tady najdete veškeré informace, mají to hezky popsáno www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek

JáKarla | 12.10.2024 22:08 | ID: 47657
Slunicko.77

Ahoj, s dovolením se přidám... Darování vajíček je skvělý způsob, jak pomoci ženám, které nemohou přirozeně otěhotnět. Pokud hledáš konkrétní kliniku, tak již zmíněná IVF kliniku Zlín je skvělá. Mají dlouholeté zkušenosti s darováním vajíček a celkově velmi profesionální přístup. Celým procesem tě provedou, a navíc dárkyním poskytují kvalitní péči a veškeré potřebné vyšetření. Pokud uvažuješ o darování, určitě se na ně obrať, jsou opravdu spolehliví a velmi citliví k potřebám dárkyň i příjemkyň. Já jsem tam byla a mohu teda říct, že se rozhoduju, že bych šla ještě jenou a pochopitelně k nim.

lenuliiinka | 29.10.2024 17:34 | ID: 47848
Slunicko.77

Ahoj :) No, takto... :) Určitě doporučuji obrátit se na kliniku, kde nabízejí perfektní péči a kde mají moderní vybavení :) A v případě darování pak podle mě taky hraje roli kompenzační program. Já mám osobní zkušenost se zlínskou klinikou. Ta nabízí kompletní služby spojené s darováním vajíček a nabízená kompenzace je skvělá. Já jsem teda nejvíc ocenila to, že jsem se zdarma dozvěděla komplexní info o svém zdravotním stavu :)

Slunicko.77 | 29.11.2024 22:53 | ID: 48212
Slunicko.77

Holky, jak to na té klinice probíhá? Myslím tím, jaká je čekací doba, než přijdu na řadu, abych se mohla stát dárkyní?

1

zalozka