Zdravím, holky - máte některá zkušenost s darováním vajíček? Budu ráda za zkušenosti.
Ahoj, já jsem byla darovat vajíčka na klinice ve Zlíně. Zajdeš na konzultaci a pokud splňuješ podmínky (věk max. 33 let, žádná genetická onemocnění a tak), tak ti začnou pomocí hormonů stimulovat tvorbu vajíček. Tady asi záleží na každé ženě, jak to snáší, někdy je to s těmi hormony náročné, ale já jsem na sobě nic nežádoucího nepozorovala. Samotný odběr vajíček se pak provádí v anestezii a trvá pár minut. Akorát si na klinice pak musíš chvilku poležet, aby vyprchala anestezie a oni měli jistotu, že jsi v pořádku, než tě nechají jít domů. Tady bys měla najít všechny potřebné informace https://www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek. Kdyby tě ještě něco napadlo, tak napiš, ráda poradím :-)
Holky, taky jsem vajíčka darovala na klinice IVF Zlín a chystám se znova. Klinika je moderní a mají fakt hezký a citlivý přístup. Navíc je vše anonymní a moc hezky se o mě starali a hlavně mi kompenzovali veškeré výdaje, které mi v souvislosti s darováním vznikly.
Ahoj holky, já jsem už pevně rozhodnutá, že půjdu darovat vajíčka. Dělala jsem si dost podrobný průzkum a nejlíp mi vyšla právě klinika IVF ve Zlíně. Hlavně je pro mě důležité, že se tam pacientky cítí dobře a že je tam kvalitní personál, jak po stránce odborné, tak i po té lidské. Navíc v tom jejich kompenzačním programu nabízí za darování až 33 000 Kč, což je příjemný bonus Už tam jsem objednaná, až budu mít po, tak dám vědět, jaká byla moje osobní zkušenost.
Holky, teda - nikdy jsem o tom nepřemýšlela, teda až sem narazila na tuto diskuzi, tak mi toto téma pořád zní v hlavě. Napíšete - kde bych třeba našla nějaké spolehlivé informace, co přesně to obnáší?
Tady se mrkněte na jejich stránky www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek#a-darovat najdete tam veškeré informace a i oni rádi poradí a vysvětlí. Doporučím se k nim objednat na konzultaci a oni řeknou, co a jak.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.