Maminky, prosím o vaše názory a postřehy... Co s sebou do porodnice? :) Co s sebou určitě a co jsou třeba zbytečnosti?
Ahojky, jako myslíš pro mimi? Určitě plenky. Kosmetiku. No a pro tebe poporodní vložky. Já jsem všechno řešila od Bella Happy. Seženeš u nich vše pro sebe i pro mimi.
Ahoj, děkuju, ale já jsem spíš myslela doporučení na značku plenek :) Ta tu budu fakt ráda, protože jako zodpovědně vybrat... no, nevím :)
Mně by se hodil tip na nějaký komplet balík co už bude předchystaný
No, tak nad tímto jsem já nikdy nepřemýšlela... Já jsem si všechno nakupovala sama. Ale třeba to nebude špatný...
No, nevím... Já jsem taky nad tím nepřemýšlela... Ani jsem nevěděla, že něco takového je. Já jsem si vše koupila a vybrala sama. A dělala jsem to ráda :)
Našla jsem si, co je potřeba a postupně jsem to kupovala. A taky mě to bavilo. I věcičky pro mimi :) Plenky, ubrousky, kosmetiku. A to jsem teda všechno vzala od Bella Happy.
Ahoj, já teda musím říct, že já jsem se naplno vybavila tady https://www.abena.cz/. A spokojenost maximální :)
Ta značka Bella Happy je super. My s ní máme taky zkušenosti a neměnila bych.
Hele, ono je to opravdu hodně individuální. Každý preferuje něco jiného. My máme plenky Bambo Nature a snimi jsme spokojení :)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.