Ahoj holky, chci se zeptat jaká je dobrá značka dětských plenek? Jakou velikost pro mimčo mít? Někde jsem četla, že se začíná i na dvojkách, takže fakt nevím, jaké do porodnice koupit... :D
Ahojky :) My kupujeme od začáktku tyto plenky https://happy-cz.cz/cs_CZ/category/plenky a kupujeme od nich teda i vlhčáky a kosmetiku. Hele, já jsem měla malý mimi, takže jsme měli velikost 0, ale nachystej si 1čky :)
Chtěla bych se zeptat jestli vaše děti měly z plenek opruzeniny ? Potřebovala bych poradit, čím je máznout, aby se to hezky zhojilo a nedělaly se pořád dokola
Nám pomohla mastička neophytiol, kterou jsem narychlo kupovala v lékárně, když se mi malá hodně oprudila a druhý den po namazání to měla o 80% lepší.
My máme s Bella Happy hodně dbré zkušenosti. Jako myslím s celým jejím sortimentem. Super je od nich i vlhčený toaletní papír. Jinak co se týká dermatitidy, tak s touto značkou jsme nikdy neměli problém. Ale mažeme pravidelně :)
Od jakého výrobce ten neopytiol je ?
Je od české značky rosenpharma a nechám ti tady přímo odkaz ať se může podívat na složení :) www.rpshop.cz/neophytiol?keyword=neop
Máš tady od té značky zkušenost ještě s něčím ? Zajímal by mě ten jejich přípravek pro děti proti komárům.
Myslíš ten b-complex ? Ten jediný máme vyzkoušený a dávám ho mladší dceři a ten je dobrý a opravdu na ni žádná havěť neleze a není poštípaná.
Já zkoušela různý ale stejně máme problém s opruzeninama, co s tím? Poradíte?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.