Ahojky holky, blíží se nám valentýn :) Řešíte ho doma s partnerem? Co si dáváte? My erotické hračky... :) Jak to máte vy?
Ahoj, já jsem letos chlapi dala virtuální realitu https://e-kondomy.cz/eroticke-pomucky/virtualni-realita/bkk-virtual-reality-masturbation-device. On si ji moc přál, tak jsem mu udělala radost. Co jste si dali vy?
Já dostala od přítele vibrující venušiny kuličky a ovladač si nechal on. :D Bavíme se takto i na veřejnosti ;)
Fakt? Tak to jste dost odvážní. :D Kde bych takovou hračku koupila prosím? :)
Podívej se na e-kondomy, tam takových věcí na ovladač nebo použití přes mobil je spoustu. :)
Dobře,děkuji za radu :) Doufám, že balíčky jsou naprosto diskrétní. :D
Ahoj, pokud si věci objednáš z e-kondomy, tak balíčky chodí opravdu velmi diskrétně. Nikdo nic nepozná :)
Ano přesně tak, nemusíš mít vůbec strach. Balíčky jsou naprosto diskrétní a nic nepozná ani kurýr. Už tam nakupuji po několikáté a nikdy s tím nebyl problém.
MY si dárky dáváme a dám mu několik lechtivých drobností z www.darkoviny.cz :) Mám tenhle eshop ozkoušený a je super
souhlasim s alenkou, eshop je skvely, pokud shanite cokoliv na jakoukoliv prilezitost, muzu jen doporucit
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.