Pomohla vám někomu skrytá kamera odhalit nevěru? Je možné nějakým způsobem takhle dobře kameru nastražit?
Mě ano. Dřív než ji budete kupovat a budete chtít ale vůbec nevěru odhalit se rozhodněte, jestli to teda opravdu chcete nebo nechcete vědět. Já jsem koupila domů skrytou kameru v hodinách na stěnu, kterou pověsíte a můžete vlastně hned používat. Funguje dobře a nestojí moc. Nevěru jsem odhalila a manželovi jsem to také dala náležitě najevo.
Holky vidím, že nejsem sama, která hole řešila.... Já jsem koupila skrytou kameru u https://www.1obchod.com/2-skryte-mini-kamery Můžete se podívat, mají tam skryté kamery v předmětech, že by vás to ani nenapadlo, že v tom může být kamera, takže se to pak dá v pohodě skrýt kamkoliv.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.